Те извадиха един лаптоп, прочетоха името на сегашния управител и

...
Те извадиха един лаптоп, прочетоха името на сегашния управител и
Коментари Харесай

Борисов сърдит заради сагата с подуправителя на НЗОК, не можело д...

" Те извадиха един преносим компютър, прочетоха името на настоящия шеф и ние го подкрепихме. Подуправителят трябваше да бъде излъчен от нас. Партията на смяната еднолично води НЗОК и Министерство на здравеопазването, а от нас се изисква да носим солидарно отговорност, по тази причина и предложихме претендент ", сподели водачът на ГЕРБ. 

 

Борисов съобщи, че не схваща за какво, след като  той ще бъде заместител на техния кадър Станимир Михайлов, шефът на НЗОК. 

 

Лидерът на ГЕРБ отхвърли да е имало съгласуваност сред неговата партия, “Възраждане ” и “Има подобен народ ” при избора на подуправител. Причината за коментара на Борисов е абсурдът, провокиран от изявлението на Настимир Ананиев, който съобщи, че точката в дневния ред е била прокарана точно от тези партии. 

 

“След всичките дитирамби, съвсем всички депутати от Възраждане и Има Такъв Народ не гласоподаваха, и по този метод осигуриха избора на компрометирания Момчил Мавров за заместник-председател на здравната каса ”, написа пък във Фейсбук Владислав Панев.

 

По мотив острата замяна на реплики сред Делян Пеевски и премиера Николай Денков Борисов сподели, че Денков се е приравнил с Пеевски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР