Те искали да се изправят пред съда в ЛечеТрима мъже

...
Те искали да се изправят пред съда в ЛечеТрима мъже
Коментари Харесай

Екстрадират задържани за трафик на жени в Италия

Те желали да се изправят пред съда в Лече
Трима мъже и една жена от Лом, упрекнати за трафик на хора, незаконно отнемане от независимост и склоняване към проституция ще бъдат екстрадирани в Италия, реши Окръжният съд в Монтана.

Кирил Кирчев, Янек Янчев, Иван Георгиев и Милена Спасова бяха арестувани у нас след искане на управляващите в град Лече. Българите настояха в правосъдната зала, че са почтени и сами желаеха да бъдат изпратени в Италия, с цел да се потвърди, че не са направили закононарушенията, в които са упрекнати.

Според юристите им тримата мъже се трудели като водачи, а дамата е здравно лице и работела в квартален здравен пункт. Янчев и Спасова, които са семейство, са живели в Италия, където имали собствен магазин, само че са го закрили и са се прибрали в Лом.

Разследващите на Ботуша обаче са събрали доказателства, че нашенците, дружно с още 18 души, са набирали дами за работа в град Лече, които по-късно били принуждавани с принуждение да проституират. Ако обвиняванията се потвърдят, българите могат да получат от 10 до 30 година затвор. Италия е подсигурила, че следователно те ще бъдат върнати у нас за изтърпяване на присъдите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР