Те имат клиенти собственици на ценни книжа от епохата на

...
Те имат клиенти собственици на ценни книжа от епохата на
Коментари Харесай

И Лондон си иска парите от царска Русия

Те имат клиенти притежатели на скъпи бумаги от епохата на Руската империя преди 1914 година. Според известието, държателите на царските задължения не признават съветско-английското съглашение от 1986 година за контролиране на дълговите разногласия.

Същата позиция зае и английското Министерство на финансите. Според негово пояснение, съглашението от 1986 година " не лишава физически лица, дори такива, които са получили обезщетения, още веднъж да предявят настояванията си ". Руската империя задлъжнява съществено още от времето на цар Александър II, когато стартира строителство на няколко жп линии.

Тогава държавни облигации са давани на акционерите на компанията, заета със строителството. Почти 80% от тези акционери са били британци, белгийци и французи. те взимали заеми от банките и купували съветски държавни облигации, които след 1917 година не са били приети от държавното управление на болшевиките.

Наскоро се разбра, че 400 000 французи се оказали наследници на облигации , издадени от Руската империя преди Първата международна война
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР