Те имаха всички данни да изградят невероятна кариера в поп-фолка

...
Те имаха всички данни да изградят невероятна кариера в поп-фолка
Коментари Харесай

Топ 5 на големите провали в поп-фолка!

 Те имаха всички данни да изградят невероятна кариера в поп-фолка – атрактивна визия, абсурден имидж, летящ старт, а някои от тях даже блестяха с – о, знамение - гласови данни. Те можеха и до през днешния ден да бъдат на върха на чалга пирамидата, а шлагерите им да пълнят нощните заведения. Вместо това обаче сега са призраци и към този момент съвсем никой не ги помни. 

Те са провалените фолк певици на България. " Хотарена " ги класира в Топ 5, базирайки се на отзиви на почитатели и читатели. 

Сашка Васева 

Макар да е със самочувствието на звезда от вида свръхнова, реално Сашка Васева има една-единствена ария –  " Не мога да те не помни, Георги “. Ако се случи да бъде поканена на присъединяване един път в годината, репертоарът й ще бъде напълно с непознати песни, а личният й шлагер ще се върти най-малко 10 пъти за заряд. Като стана дума за " заряд “ - цялостното й деколте май е единственото, което държи влага у почитателите й. 

Гергана

Помните ли Гергана? Ще ви напомним – братовчедката на футболиста Стойко Сакалиев. Днес в светските среди употребяват точно това определение за русокоската, защото никой не си я спомня като фолк певица. Хитът й  " Губя те постепенно “ я изстреля на върха през далечната 2003 година, само че последва дълъг и непосилен кариерен застой, който й подсигурява сигурен неуспех. Едва през 2015-а Гергана направи още един опит да наложи името си, само че безмилостната конкуренция я смаза със силата на китайски ковид. 

Пепа Секса 

Пепа Петрова, по-известна като Пепа Секса, ще остане в историята със своята  " Синя прашка “ от 2004-а. Първи и единствен шлагер, който обаче години наред се въртеше в чалга клубовете и вълнуваше почитателите.  " Що не си свалиш фланелката моряшка, а аз ще ти покажа мойта синя прашка “, е рефрен, който фолк фанатиците и до ден-днешен си тананикат. Уви, една птичка пролет не прави и точно неналичието на сингли провали Пепа Секса. 

Към днешна дата 45-годишната певица си докарва някой лев с участия в Сърбия и в Гърция, където живее. У нас я канят единствено жълтите медии за изявленията, в които да назовава родните певици " спермоядки “. 

Татяна 

Татяна е един тип изключение от гореспоменатите, защото тя в никакъв случай не е имала летящ старт, а кариерата й постоянно е била на треторазрядна певица. Самочувствието и безусловно не кореспондира с действителността. Опитайте се да се сетите за един неин шлагер. Не можете, нали? Никой не може. 

А към този момент е предходна 40 години. Тепърва да става настояща певица е на процедура невероятно. Единствената причина да се появи в положителен проект в медиите е, като се примоли на някой прочут публицист да напише нещо за нея. 

Към днешна дата тя е повече известна с това, че се учи да кара ски и заради неналичието на участия, ще става фитнес инструктор. Доскоро си пускаше фотоси от бутици в чужбина, кифлееше с чанти Louis Vuitton, само че в този момент е лимитирала обществените си изяви до Пампорово, фитнес зала в град Съединение и ресторант " Хепи " в Пловдив. 

Андреа  

От всички провалени певици Андреа е единствената, която сама си вкара автогол. Тя се провали не заради липса на спонсорство, нито поради внезапната смяна в стиловете на поп фолка. Кариерата й потегли стремително надолу, след като напусна " Пайнер “. От водещо име в чалгата тя бързо се трансформира във призрак. Опитите й да се прероди посредством колаборации с румънски реализатори като че ли още повече я закопаха.  " Андреа се изгуби някъде в британските си песни, стилът й се разми и хората изгубиха интерес “, коментират нейни колежки. 

Единственото, което през днешния ден към момента я държи на повърхността в светските среди, са свадите, скалъпени от самата нея.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР