Те имаха кратък флирт в Къщата на Големия брат, но

...
Те имаха кратък флирт в Къщата на Големия брат, но
Коментари Харесай

Ваня Щерева не се е отказала да вкара Тото в леглото си!


Те имаха къс флирт в Къщата на Големия брат, само че рапърът от група „ СкандаУ” бързо секна мераците за фамилиарност на интелектуалката. Тогава той не искаше да си навлича гнева на дългогодишната си другарка Яна Червенкова, само че с днешна дата двамата са разграничени и Щерева хитро се възползвала от този факт, писа „ Уикенд “.

Ваня твърди, че приема Тото единствено като другар, само че за никого не е загадка, че има по-специален интерес към него. 47-годишната певица и писателка си пада по млади лъвчета и рапърът идеално покрива всичките й условия и желания в любен проект.

Според осведомени Щерева от дълго време се пробва да вкара Йотов в леглото си и едвам неотдавна се отворила опция да го прелъсти. Той се раздели с гаджето си Яна при започване на май и макар опитите да се върне при нея, чаровната русокоска била непреклонна. Тя няколко пъти хващала изпълнителя в изневярва и чашата на търпението й преляла. Хубавицата била безапелационна, че няма връщане обратно, въпреки че Тото й посвети ария, в която я моли за амнистия.

Точно тогава се намесила Ваня и предложила „ приятелско” рамо на Йонислав, с цел да го утеши след раздялата, издават хора от обкръжението им. Наскоро очевидци ги заварили в известно столично заведение и връзките им изглеждали по-близки от нормалното. „ Тя непрестанно се увърташе към него и очевидно му се натискаше. Бяха облечени с идентични бели блузи и си потеглиха дружно. Дали е станало освен това по-късно можем единствено да гадаем”, рапортуват очевидци.

В светските среди настойчиво се шушука, че Щерева е крепко хлътнала по рапъра и прави всичко допустимо да завоюва благосклонностите му. Преди време тя му оказа помощ в търговията с рекламни тениски на „ СкандаУ”, които персонално продаваше на сергия в НДК. Всяка година Ваня провежда ревюто „ Хендмейд Фест” и предлага свои ръчно направени артикули, само че последния път подчертава най-много върху фланелките на Тото.

Говори се, че изпълнителят приемал Ваня по-скоро като другарка и напоследък й споделял в детайли за несполуките в персоналния си живот. След като останал без гадже, той се срещал по-често с Щерева и желал любовни препоръки от нея. Тя пък съзнателно го поучавала да се радва на свободата си и да се забавлява, а не да се събира още веднъж с Яна.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР