Те има мощна енергия. За тях се измислят истории, които

...
Те има мощна енергия. За тях се измислят истории, които
Коментари Харесай

3 зодии жени с екстрасензорни способности

Те има мощна сила. За тях се измислят истории, които разкриват женската вътрешен глас и се описват вицове в делник и празник, само че не трябва да омаловажавате тази мощ.
Всеки представител на нежния пол е талантлив със специфичен усет, прозорливост и даже божество. Астролозите настояват, че психическите качества са все по-малко разпределени, сред зодиака. Те показаха три основни героини, родени под три зодии. Те са наричани ​​вещици. Ето и тях:
Лъв
Силни по природа, дамите Лъв са надарени с мощна вътрешен глас. Те са проницателни, деликатни и интелигентни, способни да видят всички секрети стремежи и планове на събеседника си и при нужда да попречат в осъществяването на неговия проект. В допълнение, представителите на тези  са извънредно бързи и буйни, когато овладеят способността да обуздават страстите си, стават неразрушими. Често дамите Лъв стават врачки или гадатели и вършат огромни крачки в това си занятие.

Скорпион
Жените Скорпиони са в положение да схванат за изневярата на своя сателит единствено с един взор. Свръхестествените им качества се развиват в тях през целия им живот, което ги прави необикновено мъдри и „ прозорливи “ до напреднала възраст.

Водолей
Самите дами Водолеи не подозират какъв тип " магьосническа " мощ им е отредила ориста. Благодарение на детайла въздух в зодиака си, те постоянно съумяват да изпреварят събитията, да пометат като пориви напразно. Те могат да бъдат на вярното място, пред останалите. Тези качества за далновидност играе в ръцете на Водолея. С тях дамата Водолей съумява да изградят сполучлива кариера, да плануват произшествия и проблеми в бъдещето и даже ги избегне.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР