Те го направиха! Дженифър Лопес и Бен Афлек най-накрая се

...
Те го направиха! Дженифър Лопес и Бен Афлек най-накрая се
Коментари Харесай

Джей Ло и Бен се ожениха – всички подробности от самата булка

Те го направиха! Дженифър Лопес и Бен Афлек най-сетне се ожениха! Интимната женитба се състоя в събота в Little White Chapel в Лас Вегас, в наличието единствено на най-близките другари и членове на фамилията.



Как се усеща ослепителната брачна половинка? Суперзвездата изрази страстите си в писмен тип и изпрати особено писмо до почитателите си, които са абонирани за мейлинг листата на персоналния й уебсайт.

" Направихме го. Любовта е красива. Любовта е добра. И се оказва, че любовта е доста търпелива. Двадесет години самообладание! Всичко беше тъкмо както го искахме. Снощи летяхме до Лас Вегас, чакахме на опашка за лиценз с четири други двойки. Зад нас двама мъже се държаха за ръце и се прегръщаха. Пред нас млада двойка, която е пропътувала три часа път с кола от Викторвил на втория рожден ден на щерка си. В този миг всички искахме едно и също – светът да ни признае за сътрудници и да заявим любовта си посредством античния и съвсем повсеместен знак на брака.

Стигнахме до дребния бял брачен параклис чак в среднощ. Много общително ни изчакаха за няколко минути, с цел да си създадем фотоси в розовия Cadillac кабриолет.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР