“Те(естрадните изпълнители - б.а.) явно не разбират, че те са

...
“Те(естрадните изпълнители - б.а.) явно не разбират, че те са
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Естрадните певци са посланици на една руска партия, която иска с руски мръсни пари да изкара България от ЕС

“Те(естрадните реализатори - б.а.) очевидно не схващат, че те са част от акцията на едни търговци, които имат всички признаци на една съветска партия, която желае с съветски мръсни пари да изкарат България от Европейския съюз. И те са нейни посланици в тази акция “. Така в неделя депутатът от “Продължаваме промяната” Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта разяснява плана на “Възраждане” за въвеждане на квоти за български музика в публичните медии.

“Нека естрадните артисти да не ме атакуват с това, че моята музика е цинична, тъй като съм склонен с това. Не рядко моите песни са такива, единствено че в никакъв случай не съм ходил да се апелирам да ги въртят наложително по БНР или по националните медии. Новите песни на въпросните реализатори от естрадата, освен това, че старите песни са в действителност златни, могат до докарат човек до самоубийство. Препоръчвам на сътрудниците от “Възраждане” да слушат тези песни по няколко пъти “, сподели още Христо Петров.

" Възраждане “ предлага БНР и Българска национална телевизия да бъдат задължени да излъчват 50% българска музиката в ефира им. Още по време на разискването на концепцията в парламентарната комисия по просвета и медии Христо Петров разяснява, че квотите са за " некадърници ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР