Те двамата са пример за двойка, за любов, за сплотеност

...
Те двамата са пример за двойка, за любов, за сплотеност
Коментари Харесай

ВЗРИВ!! Дони измъчвал Нети цели 11 години: Не исках да имам дете от нея и я съсипах!

Те двамата са образец за двойка, за обич, за единодушие и благополучие, само че истината е, че не всеки път е било по този начин. Дони и Нети са минали през доста неща дружно, в това число и през доста болежка. Особено Нети, която цели 11 години била подложена на невиждан тормоз от мъжа си. И това разобличаване направи самият Дони, колкото и да му е мъчно.

Добрин Векилов се " изповяда " един тип и го направи в ефир. Той описа, че преди време, когато с Нети са нямали деца дълго време и всички са считали, че казусът е в нея, истината била друга.

" Истината бе, че аз не желаех да имам дете от нея. Просто не желаех да имам никакви деца, от който и да било. И това дълго време беше твърдото ми и непоклатимо решение, въпреки да знаех и да виждах какво предизвиквам с него на дамата, която ме обича от душа. Всички имаха вяра, че Нети има компликации със зачеването, само че компликацията беше в мен. Заради проблеми в фамилията ми, бях решил, че не желая деца ", призна шокиращо Дони.

Той показа, че в този момент няма по-щастлив мъж от него с щерка му, както и че в никакъв случай няма да успее да се издължи на Нети, която наранил грубо и която си изплакала очите поради него през тези 11 години.

В последна сметка обаче тя и любовта й се оказали по-силни и съумели да пречупят ината на Векилов.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Дони и Нети Нети Дони Добрин Векилов деца
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР