Те дойдоха, видяха – и празнуваха.След наградите Еми за 2023

...
Те дойдоха, видяха – и празнуваха.След наградите Еми за 2023
Коментари Харесай

Този поглед отвътре към партитата след наградите Еми за 2023 г. ще ви накара да се почувствате сякаш наистина сте били там

Те пристигнаха, видяха – и честваха.

След премиите Еми за 2023 година, водени от Антъни Anderson на 15 януари се оказа незабравима вечер, не е изненадващо, че доста звезди взеха решение да отидат на афтърпартитата в чест на награждаването.

ICYMI, Succession и The Bear бяха вечерта най-големите спечелили с драмата на HBO и сериала FX, всеки от които взе шест награди, в това число най-хубава драма и най-хубава комедия, надлежно. Така че, естествено, спечелилите Джеръми Алън Уайт, Айо Едебири, Сара Снук и Киърън Кълкин бяха измежду тези, които бяха видяни да вземат участие в празненствата.

Но те не бяха единствените, празнуващи с нов трофей като звездата на Abbott Elementary Quinta Брънсън сграбчи премия за изключителна основна женска роля в комедия за работата си в шоуто на ABC, което я направи първата черна комедийна актриса, печелила от над 40 години.

Още един победител, който беше подготвен да купонясва през нощта надалеч? Ниси Неш-Бетс, която завоюва първата си премия Еми з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР