Те докоснаха тялото и човекът обърна глава и започна да

...
Те докоснаха тялото и човекът обърна глава и започна да
Коментари Харесай

Заклещен в катастрофиралия си камион, мъж от Индиана е спасен след 6 дни оцеляване с дъждовна вода

„ Те допряха тялото и индивидът обърна глава и стартира да им приказва. И по този начин, това малко се увеличи от тях “, Sgt. Глен Фифийлд от щатската полиция на Индиана сподели пред локални новинарски издания.

Камионът е излязъл от междущатска автомагистрала 94 преди мост над Солт Крийк, като е пропуснал парапета и евентуално се е преобърнал няколко пъти, преди да кацне от другата страна на рекичката, прикрит от погледа от пътя от горната страна, сподели Фифийлд на конференция.

Матю Р. Реум от Мишауака, Индиана, беше освободен от останките във вторник вечерта от първа помощ, работеща под ярки прожектори, след което беше превозен с хеликоптер до болница в Саут Бенд с животозастрашаващи пострадвания, сподели Фифийлд.

p>

„ Той устоя през нощта. Той е жив “, сподели Фифийлд пред Асошиейтед прес, само че сподели, че Реум е останал в сериозно положение в сряда сутринта.

Марио Гарсия, един от риболовците, които откриха останките, сподели, че Реум е безсънен и „ доста се радва да види нас ", откакто беше изложен на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР