Те бяха преследвани, след като 11 души счупиха гърбовете си

...
Те бяха преследвани, след като 11 души счупиха гърбовете си
Коментари Харесай

Бивши шефове на батутен парк могат да бъдат изправени пред затвор, след като 11 души си счупиха гърбовете

Те бяха преследвани, откакто 11 души счупиха гърбовете си при визити във Flip Out в Честър през 2017 година - в това число трима в същия ден.

< p> Лайза Джоунс, кардиологична здравна сестра от Рексам, северен Уелс, беше една от тези, които счупиха гръбнака си, откакто скочиха от 13-футовата кула и в яма с пяна.

Изображение: Лиза Джоунс в болница след случая. Снимка: Wales News

Г-жа Джоунс, която беше на 26 години по време на случая, също спука един от прешлените си, като сподели по това време: „ Беше в действителност ужасно, това беше най-голямата болежка, която в миналото съм изпитвала живот.

„ Казаха, че имам нестабилна фрактура и единият ми прешлен се е спукал, което означаваше, че имам стърчащи костни фрагменти, които можеха да ме сковават.

„ Направих го Не знам какъв брой съществено беше до тогава и бях доста уплашена от интервенцията и от бъдещето си. тъй като можех да остана неподвижен.

„ Хората, посещаващи тези центрове, може да се усещат в сигурност, тъй като имат правила, които хората да следват, само че това просто не е правилно.

„ Фирмите, които ги ръководят, би трябвало да се поучат от това и да подсигуряват, че имат уместно здраве и сигурност. “

Изображение: Лиза Джоунс се лекува от парамедици във Flip Out. Снимка: Wales News

„ Пълно неуважение на сигурността “

Flip Out, който се разпусна предходната година и в този момент се ръководи от нов франчайзополучател, беше разследван от локални здравни и общински чиновници, откакто пострадванията зачестиха. < /p>

Шътълуърт от Стафордшир подаде оставка от компанията през 2018 година, до момента в който Мелинг от Манчестър напусна през 2020 година

Кристин Уорнър, член на съвета на Чешър Уест и Честър за по-безопасни общности, сподели бизнесът сподели „ цялостно неуважение на разпоредбите за сигурност “.

„ Нараняванията в този случай включват 11 счупени гръбначни прешлени, както и други съществени пострадвания. Ранените всеки ден включват както възрастни, по този начин и деца “, тя добавено.

Прочетете повече от Sky News:
Украински майор е погубен от подарък за рожден ден
Около 100 пасажери от круизен транспортен съд са ранени
Дъщерята на капитан Том Мур губи привлекателността за спа

Говорител на Flip Out, която има 30 центъра в Обединеното кралство, сподели: „ Инцидентите са свързани с съответно съоръжение, което беше неотложно затворено. Нашите системи и процедури са се развили доста от този момент. "

Присъдата е отсрочена за отчети, които би трябвало да бъдат изпълнени.

Двойката беше преследвана след следствие от Cheshire West и Chester Council и можеха да бъдат в пандиза за закононарушенията си.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР