Те бяха новата светска двойка, а сега вече не само

...
Те бяха новата светска двойка, а сега вече не само
Коментари Харесай

ПАК СИ ГО ИЗВАДИ!! Щерката на Ванко 1 изрита Джизъса след изневяра!

Те бяха новата световна двойка, а в този момент към този момент освен не са нова, а не са и двойка. Да, Ивана Главчева и Благой Георгиев още веднъж са сингъл, а раздялата им е доказана публично от няколко самостоятелни един от различен източника. Само можем да си представим какво си мисли за Джизъса бащата на " младоженката " - Ванко 1, защото повода за разлъката на досегашните влюбени е... ха, познайте де - невярност, несъмнено.

Работата е там, че Благой отново си го извади, единствено че не на Ивана, а на следващата фуста, с която поставил рогца на Главчева. Едва ли има сюрпризирани, както и надали има някой, който си мисли, че самоуверената рапърска дъщеря ще стои и ще търпи позорищата на футболистчето.

Ни минимум! Ивана изритала Благой, без да му даде късмет да се оправдава и да изяснява - не, че има по какъв начин да го направи. Близки до нея разкриха, че е толкоз гневна на Джизъса, че не желае да чува името му, а когато въпреки всичко се случи, го подарява с " най-милите " прилагателни, пред който и да било.

Факт е, че двамата от дълго време не са пускали общи фотоси и постове в профилите си, както и че не се следват. Дъщерята на Ванко 1 даже е " замразила " своя профил като не е разгласила от дълго време, а Джизъса също не е издавал и " тон " по тематиката, както правеше преди.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: благой георгиев Ивана Главчева рапър Джизъса Ванко 1 щерката на Ванко 1 дъщерята на Ванко 1 Ивана Главчева и Благой Георгиев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР