...

</TD
Песента, с която Дени и Марти ще представят България на
Коментари Харесай

The Voice of Love е българската песен за Детска Евровизия 2021


" The Voice of Love “ ( " Гласът на любовта “), беше показана за първи път в ефира на Българска национална телевизия 1 преди няколко дни. Песента носи магически коледен дух и е въодушевена от приказните светове на " Дисни. “ Автори на музиката и на британската версия на текста са Васил Гарванлиев, Давор Йордановски и Весна Малинова от Северна Македония. Българската версия на песента е написана от Стан Стефанов. Беквокалите към песента са в осъществяване на миналогодишния представител на България на " Евровизия “ - Виктория Георгиева, която е и наставник на дуета Дени и Марти. Виктория споделя, че влиза с цялата отговорност в тази роля, с цел да покаже, че по-опитните актьори могат да оказват помощ на младите гении, да са по-уверени, да усещат поддръжка и да има последователност сред поколенията реализатори в изданията на влиятелния конкурс.

За Денислава и Мартин ноември и декември ще са изпълнени с подготовки. Дуетът е част от вокално студио " Сарандев “ в Добрич, където тече подготовката им за представянето на " Детска Евровизия “ 2021 през декември. Те са едни от най-отличаваните млади артисти от града и се изявяват дружно на сцена от 2017 година под управлението на воклания възпитател Елена Карабельова.

Българското присъединяване в " Детска Евровизия “ 2021 се реализира в партньорство сред Българска национална телевизия и Лигна Студиос, с поддръжката на Община Добрич. Големият край на ще се организира на 19 декември. Зрителите ще могат да гледат събитието онлайн от Париж от 17:00 часа по Българска национална телевизия 1. За първи път, регламентът разрешава за българските участници да се гласоподава и от България.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР