Здравейте. Свързвам се с Вас поради нехуманните условия по време

...
</TD
>Здравейте. Свързвам се с Вас поради нехуманните условия по време
Коментари Харесай

Пловдивчанин: 20 минути ми се сториха като 2 часа

" Здравейте. Свързвам се с Вас заради нечовешките условия по време на кандидатстудентската акция в ПУ " Паисий Хилендарски " - Нова постройка ". Така четец на Plovdiv24.bg стартира сигнала си до медията ни:

" В четвъртък (20.06.2024г.) посетих постройката на Спортна зала към ПУ, с цел да подам документите си за записване в университета. Отидох към 14:30 часа заради неспособност да изляза по-рано от работа. 

След като изтърпях нечовешките условия в нашия градски превоз, си представях, че ме чака бърза процедура на малко по-прохладно място. Процедурата е допустима, само че жегата в постройката - не. 

Наложи ми се да изчакам към 20-тина минути, които ми се сториха като 2 часа. Нямаше климатик и все пак всички порти, прозорци и пролуки бяха затворени. Започна да ми става зле. На бюро " Информация " попитах дали това е всеки ден по този начин. Жената ми отговори, че това е по този начин, тъй като " Ние сме подвластни от температурите на открито. Днес на открито е горещо и по тази причина и тук е по този начин. "

Останах слисан. ПУ-то - признакът на образованието в родния ни град се въздейства от изискванията на открито... Всички бъдещи учащи получават такова първо усещане?! А хората, които прекарват по цялостен работен ден там?! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР