Здравейте, скъпи съграждани, искам да споделя с Вас поредната новина

...
</TD
>Здравейте, скъпи съграждани, искам да споделя с Вас поредната новина
Коментари Харесай

Трагедията, наречена масов градски транспорт в Пловдив

" Здравейте, скъпи съграждани, желая да споделя с Вас следващата вест в отрицателен аспект, засягаща " скъпия " ни градски превоз ", написа четец на Plovdiv24.bg . И прибавя:

" Масово рейсовете се движат без пусната климатична апаратура, допустимо е и въобще да нямат такава. Вместо това, водачите оставят вратите на рейсовете отворени! Нали се сещате до какъв инцидент може да докара това.

В Европейската културна столица 2019г., а и освен, дано го разгледаме като елементарен европейски град, рейсовете се движат без климатици и с отворени порти при 35 градуса горещина. Няма да разказвам каква е миризмата от хората, возещи се в рейса - и да това е безусловно обикновено, поради неналичието на климатик, 35-те градуса горещина на открито, а вътре в рейса най-малко 40.

И към момента сме в разгара на лятото, когато с придвижване на сезона се чакат към 40 градуса жеги на открито - на сянка. Разбира се, всеобща " загадка " е, че градският превоз в Пловдив не е потребен и ефикасен. Масово се среща нередовно разписание на автобусните линии, всеобщо се среща скупчването на 2 рейса от една линия по междинните спирки, което е задоволително красноречиво доказателство, че разписанието не се съблюдава.

Друга всеобща загадка е, че липсва надзор от страна на общината, което разрешава произволи на водачите, препродаването на билети от един жител на различен и всеобщо укриване на доходи. Друг повсеместен проблем е не прекъсването на рейсовете по спирките и така нататък Проблеми, които са познати на всички живущи в Пловдив, познати са и на общинарите и хората, които би трябвало да оказват надзор - само че надзор липсва! 

Имам възприятието, че всичко това е целеустремено от страна на доближени компании до локалната власт, които целят да съсипят и без това единственият градски превоз на Пловдив. 

Пловдив е вторият по величина град и съсипването на единствения вид за всеобщо публично напредване в градски условия (няма тролеи, няма метро) води до отлив на туристи, основаване усложнения на жителите, закъсняване на работническата класа за работа, липса на опция за възпитаници, студенти, деца и пенсионери за напредване из града. 

Ще се веселя да споделите новината, даже в случай че е допустимо да извършите инспекция и още повече ще се надявам тя да бъде прочетена от компонентите за това органи, както и да се вземат съответни ограничения. 

В конкретика имам предвид рейсовете на линия №20, само че както споделих, освен в рейсовете на линия №20 е казусът. Проблемът се среща в рейсовете по всички линии из града, просто имам директно наблюдаване над линия 20.

Копие на имейла ще бъде препратен до Община Пловдив, районни медии, Министерство на районното развиване и благоустройство и Министерство на превоза. Благодаря! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР