Здравейте! Преди минути се случи катастрофа между сив джип, двищеш

...
</TD
>Здравейте! Преди минути се случи катастрофа между сив джип, двищеш
Коментари Харесай

Инцидент с джип в Пловдив! Читател: Докога?

Здравейте! Преди минути се случи злополука сред сив джип, двищеш се по ул. " Кавала ", който лиши преимуществото на бяла кола като дясностояща, идваща от ул. " Филип Македонски ". Това заяви четец на Plovdiv24.bg на публицистичната ни поща.

И изясни:

За следващ път в рамките единствено на няколко месеца ставаме очевидци на произшествия по ул. " Кавала " при кръстовищата ѝ: - с ул. " Тракия " през есента, когато знакът " СТОП " беше подпрян на дървото и не се виждаше, което провокира злополука сред черен джип и лека кола, а през днешния ден, няколко месеца по-късно, след тогава отправения зов посредством Вас за обезопасяването на нерегулираните кръстовища в кв. " Триъгълника " от Оперативна програма " Организация и надзор на превоза ", те не започнаха никакви дейности и не взема ограничения по слагането на знак " СТОП " откъм ул. " Кавала " при кръстовището с ул. " Филип Македоснки ", където в този момент се случи тази злополука.

Докога ще продължи бездействието на институциите и по кое време виновните лица ще вземат ограничения след над 10 сигнала в продължение на повече от пет години, отпрявани непосредствено към тях, с предизвестия, че е въпрос на време, освен за тези две кръстовища в кв. " Триъгълника ", само че и в целия регион " Централен "?

Нима е нужно да стане и злополука на нерегулираното кръстовище сред ул. " Кавала " и ул. " Сатурн " или това на ул. " Филип Македонски " с ул. " Хан Кардам ", с цел да се обърне внимание на следващия сигнал, обвързван с заплахите по улиците в квартала, които имат едно просто решение, което беше приложено в кв. " Каменица " по кръстовищата на равнозначни пътища с ул. " Лозенград ", където също живущите неколкократно и дългогодишно бяха отправяли претенции за обезопасяване на рисковите нерегулирати кръстовища в квартала?!

Искам да помоля учтиво за следващ път посредством Вашата медия от Оперативна програма " Органиация и надзор на превоза " да не подценяват множеството сигнали, свързани с улиците и кръстовищата в кв. " Триъгълника " на регион " Централен " в Пловдив и най-сетне към този момент да се случи това застраховане със знаци, регулиращи преимуществото, на всички нерегулирани кръстовища в квартала, сходно на кв. " Каменица ".

Очакваме персоналната позиция на ръководителя на общиснкото дружество пред Вашата медия! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР