Здравейте, от близо месец липсва знак за предимство на кръстовището

...
</TD
>Здравейте, от близо месец липсва знак за предимство на кръстовището
Коментари Харесай

Не минавайте през това кръстовище в Кючука, рискувате много, Общината пак спи

" Здравейте, от близо месец липсва знак за преимущество на кръстовището на ул. " Стефан Стамболов " и ул. " Георги Кондолов ", на към 300 метра по-надолу липсва също и знак СТОП на кръстовището на ул. " Константин Нунков "  и ул. " Димитър Талев ". Много пъти имаше рискови обстановки. Само вашият екип може да окаже въздействие на съответна интервенция от страна на службите в Пловдив. Благодаря! ".

Това написа до Plovdiv24.bg наш постоянен четец. Същевременно с редакцията ни се свърза по същия проблем и друга жителка на Пловдив, която изясни:

" Бих желала да споделя с вашата медия за проблем, с който се пробвам да разрешат към този момент повече от месец.

Става въпрос за изчезнала табела, указваща посоката на път с преимущество Това е реалност към този момент повече от месец на кръстовището на ул. " Георги Кондолов " и ул. " Стефан Стамболов ". Липсва табелата на кръстовището по ул. " Стефан Стамболов " в посока север.

Преди повече от месец след редица телевизионни диалози стигнах до телефона на ОКТ - подадох сигнал и получих увещание, че ще бъде възобновена в къси периоди. Седмица по-късно нямаше резултат и се обадих отново. Друг чиновник одобри сигнала ми и беше най-малко задоволително зает, с цел да получа противоположна връзка. Няма да повярвате какво ми сподели. Цитирам по памет (все отново беше преди повече от 30 дни):

" Госпожо, за жалост нямаме такива табели налични на склад и е пусната социална поръчка за доставката им ".

О, висини!

Как може да няма на склад, това стока със период на валидност ли е? Нещо, без което можем да живеем (някоя глезотийка - я украшение, я кремче за лъчезарен тен)!

Всички знаем какъв брой време може да отнеме една социална поръчка. Дотогава ще се молим да няма потърпевши и не дай си боже, жертви. До това кръстовище има учебно заведение, детски парк и ДКЦ наоколо. То е проблематично и без изчезналата указателна табела. Сега към този момент е в пъти по-рисково.

Питам аз служителя на ОКТ дали имат на склад табели за " синя зона " и платено паркиране - отговорът е " Да ".

А знаци за ремонт на пътя - " Да ". Е, какво да запитвам повече.

Давам хрумвания на служителя да изработят краткотрайно знак от плексиглас или различен материал да изискат по длъжностен път " назаем " от друга община.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР