Здравейте, качвам този пост с цел да предпазя хората да

...
</TD
>Здравейте, качвам този пост с цел да предпазя хората да
Коментари Харесай

Сигнал: Личи си, че не му е за първи път! Само го вижте какви ги върши

Здравейте, качвам този пост за да предпазя хората да не се случват такива неща в всекидневието ни. Така пострадал жител стартира описа си във фейсбук по отношение на това, което му се е случило в Пловдив.

И прибавя:

Днес ще ви покажа един възрастен господин, който очевидно обича да пука гуми на хора, спрели до него. Пукането го направи с малко шило и очевидно не схваща, че по този метод може да заплаши живота нацяло семейство, защото гумата спада постепенно.

След няколко часа беше на джанта, хората от гумаджийницата ми споделиха, че това е преднамерено направено и връщайки видеорегистратора ми, господинът се появи по какъв начин с лека ръка ми пука гумата. Възрастен мъж на забележима възраст към 50 си играе с човешкия живот, очевидно счита, че квартал " Кършияка " е негов и може той да взема решение кой, къде и по какъв начин да стопира, като пука тук-там някоя друга гума.

Вижте какъв брой обиграни придвижване, оглеждане, повдигане на багажник, проличава си, че не му е за първи път. Със сигурност не съм първият човек, който си е изпатил от този господин, само че този път имаше неприятния шанс да се види по какъв начин го прави. Това се случи в квартал на ул. " Полковник Бонев ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР