Здравейте, живея в Пловдив, печално известния с ремонтите от последната

...
</TD
>Здравейте, живея в Пловдив, печално известния с ремонтите от последната
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Докога ще продължава този терор? Чашата прелива!

Здравейте, пребивавам в Пловдив, печално известния с ремонтите от последната половин година регион " Южен ". Повярвайте ми, " ЗА " ремонтите съм. Плащам си постоянно налозите и задъжленията към общината, само че това към този момент не се търпи!

Така читателка на Plovdiv24.bg заключи това, което претърпява всекидневно - тя и децата й. Сигналът бе изпратен до медията ни преди известно време (13 февруари), само че той е настоящ и към днешна дата.

Жената коментира:

" За мръсотията около ремонтите няма да разясня, тъй като и тя е една просторна тематика, само че последната седмица изключително съм гневна на градския превоз в града!

Едното ми дете учи в СУ " Св. Патриарх Евтимий " - пътува с рейс №1, другото дете учи " Строителство и архитектура " в ПГАСГ " Арх.Камен Петков " и за най-голямо наше страдание пътува с рейс №36.

Полагаме свръхусилия децата да са в точния момент в учебно заведение и когато са първа промяна, е елементарно, тъй като, тръгвайки към работа, ги караме аз и брачният партньор ми, само че когато са втора промяна или както в този момент щерка ми е в една странна промяна от 11 до 17.00 часа, ситуацията е плачевно!

От предходната седмица към този момент четвърти път някой от тях изпитва усложнения със стигането до учебно заведение, тъй като: 

 - първо, на рейс 1 смениха разписание, маршрут и какво ли още не и предходната седмица на спирката, на която дребният го хващаше в посока центъра, към този момент върви в посока кв. " Коматево ", което беше упоменато с два реда във вашата медия, оттова нататък никаква настояща информация на никое място - резултат: детето закъсня за учебно заведение, тъй като се беше повозил първо в посока " Коматево ", след това до момента в който обърне посоката и стигне до учебно заведение....

 - по-късно сестра му трябваше да хване рейс 36, за който информацията е настояща към някаква хипотетична дата от преди две години може би, тъй като даже индивида, който ми подвигна телефона от компания " Златанови " ми сподели, че не може и той да ми каже къде да хване детето рейс, нито по кое време почти ще има кола - в този момент тя излиза съвсем с час и половина по-рано от у дома, с цел да стигне в точния момент за учебно заведение. Колите на този рейс се движат пре з 15-20 минутни шпации, т.е. в случай че единия го изпусне по-късно....

- предходната седмица, чакаше на спирката 36 и единият рейс я е подминал;

- последното, което преля чашата и ме накара да напиша това писмо до медията ви, се случи преди броени минути, когато синът ни се обади, че рейс 1 е профучал около него на спирката, без да спре и той още веднъж има риск да закъснее за учебно заведение.

Знам сигурно, че освен моето семейство изпитва усложнения. Познати и другари от квартала споделят същата информация.

Много бих желала през Вашата медия да попитам всички забъркани в тази каша: Докога ще продължава този гнет над жителите от квартала, а и освен? "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР