Здравейте, искам да споделя случка от нашите прекрасни жп

...
</TD
> Здравейте, искам да споделя случка от нашите прекрасни жп
Коментари Харесай

Читателка: Това вече премина всякакви граници!

" Здравейте, желая да споделя преживелица от нашите прелестни жп транспорти. Първо, има доста влакове с написания, които не са правилни и няколко пъти съм изпускала влакове. На който и да се обаждах, ми се отговаряше " Ние какво да създадем, не зависи от нас ". А от кого? ".

Това попита читателка на Plovdiv24.bg . И продължи описа си по този начин:

" Преди дни ми се случи следващият проблем с БДЖ. Влакът от София за Стара Загора през Пловдив има връзка в Карлово. От София трябваше да замине в 13:35 ч., в Карлово да е в 15:45 и в 15:52 ч. да тръгне за Стара Загора и в 17:17 ч. да е в Пловдив.

Незнайно за какво влакът, който потегля от София, прави 20 минути забавяне, както и да е това не е най-големият проблем. Минава кондукторката, с цел да провели билетите, вижда, че съм за Пловдив и ми сподели, че ще се обади и на влака за Стара Загора да предизвести за закъснението.

След известно време пристигна и ми сподели, че въпросният трен за Стара Загора няма да изчака влака от София и идващия трен от Карлово за Пловдив е чак в 17:30 ч.!  Тоест аз и другите хора във влака, които нямаме никаква виновност, би трябвало да стоим повече от 1 час на студа и да чакаме идващия трен! Това не е обикновено, това към този момент мина всевъзможни граници!!! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР