Здравата копаят в терена под бутната част на Бетонния мост

...
</TD
>Здравата копаят в терена под бутната част на Бетонния мост
Коментари Харесай

Уникални кадри от дрон на Бетонния мост, гледката е като от апокалиптичен филм

Здравата копаят в терена под бутната част на Бетонния мост в Пловдив, съобщи видео операторът на Plovdiv24.bg .

На обекта са струпани 7-8 багера и към 20-25 самосвала. Правят се по едно и също време няколко изкопа - за земното платно на жп линията, за фундаментите на контактната мрежа, за дренажната система, а от горната страна на моста се приготвя изработката на подпорните стени, изясни за медията ни инж. Николай Иванов, механически началник от " Трейс груп холд ". 

Работи се от 6,30 до към 20-21 ч., като най-горещите обедни часове съответстват с софтуерната отмора. В дейностите са ангажирани над 100 индивида, огромна част от които от главната строителна компания, само че има ангажирани и подизпълнители. На процедура това е най-големият обект на територията на Пловдивска област, който се извършва от " Трейс груп холд ".

Средната част на Бетонния мост, която беше съборена преди пет дни, ще бъде повдигната с към метър и 40 см със специфична инженерна техника, върху която ще се инсталира новата структура. 

Всичките тези действия, както и слагането на новите жп линии, би трябвало да са завършени до един месец, защото от 5 август се възвръща придвижването на влаковете.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР