Зареждаме си джипа през балкона. Българска работа, какво да ви

...
</TD
>Зареждаме си джипа през балкона. Българска работа, какво да ви
Коментари Харесай

Шофьор пусна кабел през балкона, за да си зареди джипа

" Зареждаме си джипа през балкона. Българска работа, какво да ви кажа. Мястото е покрай Второ районно ръководство на полицията ". Така четец на Plovdiv24.bg реагира на това, което е видял на пловдивска улица.

Припомняме, че преди двадесетина дни депутатът от ПП-ДБ от Пловдив Манол Пейков се оплака в обществената мрежа Facebook, че зарядните станции за електрическите коли в центъра на София са малко и постоянно са заети, по тази причина е прибегнал до ексцентричното решение,

На въпрос дали не счита, че сходно зареждане е рисково Пейков отговори, че заплаха постоянно има, даже когато оставиш колата на зарядна станция. 

Манол Пейков уточнява, че зареждането на колата му лишава 24 часа. И се хвали, че това му коства единствено 9 лева, до момента в който в зарядната станция цената е 30-40 лева По-късно националният фаворит самичък изтри поста си.

Зареждането на електроавтомобил с разклонител през прозореца обаче крие рискове. Препоръчваме потреблението на зарядни станции, поради по-високата степен на сигурност и по-краткото време на зареждане.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР