Започна ремонтът в сградата на детска градина Първи юни“ в

...
</TD
>Започна ремонтът в сградата на детска градина Първи юни“ в
Коментари Харесай

Чудесна новина за село на 3 км от Пловдив

Започна ремонтът в постройката на детска градина " Първи юни “ в село Златитрап. Ремонтните действия ревизира кметът на община " Родопи “, дружно със заместник-кметa Емилия Иванова и кметa на селото Анелия Уланова.

Реконструкцията ще бъде осъществена на стадии, като сега се правят строително-монтажни работи на първия етаж в детското заведение. Там ще бъдат обособени пространства за откриване на една яслена група, със спално помещение, занималня и хигиеничен възел.

До входа на детската градина ще бъде разкрита независима детска кухня за най-малките поданици на селото. Пунктът за разпределяне на храна ще е за деца от 1 до 3 години, които не посещават детска градина. За всяко дете ще има по три ястия дневно, всяко от които по 150 грама. Дневният дял ще е на цена от символичнaта сума от 1 лев.

" Имам уверението на строителя, че новата детска кухня ще стартира да работи още идващия месец “, разяснява кметът след инспекцията.

Ще бъде осъществена реорганизация на втория етаж на детската градина, където ще бъдат обособени нови санитарни възли, а на третия етаж на постройката ще бъде изместен физкултурният салон.

" Не стопираме да работим за възстановяване на изискванията за децата в детските градини “, сподели още Михайлов.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР