Заместник-кметът Златомира Стефанова награди победителите в конкурса на Община Русе

...
</TD
>Заместник-кметът Златомира Стефанова награди победителите в конкурса на Община Русе
Коментари Харесай

В Русе връчиха награди за най-забавна сватбена снимка, ето ги победителите

Заместник-кметът Златомира Стефанова награди спечелилите в състезанието на Община Русе за най-забавна сватбена фотография. Инициативата бе проведена от локалната администрация по случай Седмицата на брака, която се организира от 7 до 14 февруари, заяви общината.

В състезанието се включиха 20 двойки, като особено жури излъчи за спечелили три фамилии.

" Нека любовта ви процъфтява и бъде образец за честност и почитание измежду околните ви. Радвайте се на дребните моменти в живота и правете огромни крачки към триумфите, които да ви радват ", сподели заместник-кметът.

Тя награди две от фамилиите спечелили с ваучери за фотосесия.

Семейство Коеви се женят през 2021 година и имат щерка на година и 8 месеца. Николай е пожарникар и треньор в Боксов клуб " Русе ", а брачната половинка му Нина е в отпуск по майчинство. Снимката, с която вземат участие в състезанието, пресъздава " боксов мач " посред им и е снимана на Вития мост в Русе.

Семейство Джансел и Сали Салиеви живеят в Русе и са женени от предишното лято, като сватбеното им празненство се организира в ресторант в Лесопарк " Липник “. За фотографията, която впечатли журито, се включват немалка част от гостите им. Докато булката и младоженецът разменят целувка, те извръщат възмутено глави от гледката.

Третото семейство победител – Сачкови, е хванато от обектива, разчупвайки сватбената пита. Очевидно по-голямото парче се пада на булката, която не съумява да го опази и части от питата се разхвърчават слепешката.

В интервала 7 – 14 февруари в Община Русе бяха бракосъчетани 6 двойки, като част от ритуалите бяха ръководени от кмета Пенчо Милков и заместник-кмета Златомира Стефанова.

Седмицата на брака в България има за цел да сплоти публичните старания за поощряване на брака и фамилията и да помогне на двойките по пътя им към създаване на сполучлив брак. Тя е част от Международната седмица на брака, която се организира годишно от 7 до 14 февруари в 29 страни по света. Седмицата на брака в България чества доброволния съюз сред мъж и жена, които са създали взаимно посвещение до края на дните си.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР