За втори пореден ден за почти цяла Благоевградска област е

...
</TD
>За втори пореден ден за почти цяла Благоевградска област е
Коментари Харесай

Този път синоптиците познаха! Благоевград заприлича на Лондон

За втори следващ ден за съвсем цяла Благоевградска област е в действие жълт код за превалявания. Валежите са слаби, само че съвсем непрестанни, съобщи кореспондент на Blagoevgrad24.bg . Добрата вест е, че въпреки пътните настилки в цялата област да са мокри и хлъзгави, регистрирани тежки пътни произшествия няма. Няма и данни за новообразували се свлачища и сривания на земна маса. 

Справка в уеб страницата на Националния институт по метеорология и хидрология демонстрира, че през миналото денонощие речните равнища в басейн са останали без основни промени или са се повишили нищожно, вследствие на превалявания. Регистрираните съмнения на речните равнища в басейна са както следва: за водосбора на р. Места от -4 см до +7 см; за водосбора на р. Струма от -7 см до +9 см. Водните количества на реките в басейна са към праговете за високи води и към и над праговете за междинни води.

" Заприличахме на Лондон “, разяснява стара благоевградчанка, която показа пред наш кореспондент, че дълги години е живяла в Англия и времето през тези дни доста ѝ припомня точно за там.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР