За втора поредна година група младежи от Благоевград организират благотворителна

...
</TD
>За втора поредна година група младежи от Благоевград организират благотворителна
Коментари Харесай

Младежи от Благоевград предлагат колите си на абитуриенти в неравностойно положение, организират и специална томбола

За втора поредна година група младежи от Благоевград провеждат благотворителна акция в поддръжка на бъдещи зрелостници в неравностойно състояние. Освен, че са подготвени да подсигурят превоз на зрелостниците с хубави коли и напълно гратис, младите благоевградчани ще провеждат и лотария, като един от зрелостниците, свързал се с тях, ще получи като подарък рокля или костюм за бала, както и грим, прическа и маникюр (ако е жена).

За предаването " Цветовете на България “ на Радио " Фокус “ 19-годишният Алекс Кочев и и 18-годишният Никола Панев, който също ще бъде зрелостник тази година, описаха, че концепцията да оказват помощ на техни връстници се зародила още предходната година. За да могат да бъдат потребни на колкото се може повече зрелостници, тази година момчетата споделили за своята акция месец по-рано, като обявиха, че ще създадат всичко допустимо, тъй че да обезпечат транспорт на всеки, който се е свързал с тях.

" Превозът ще е напълно за наша сметка. Хората, които се свързват с нас не би трябвало да се тормозят за нищо. Те няма да имат никакви разноски. Знаем, че не всеки може да си разреши да отиде на бала с хубава кола, по тази причина взехме решение за втора поредна година на организираме такава самодейност “, описаха двете момчета.

Те допълниха, че самодейността им се приема извънредно добре както измежду хората в обществените мрежи, по този начин и от техните другари и родители.

Алекс и Никола разясниха и настоящи тематики, измежду които проблемите в българското висше обучение и проблема с ЮЗУ " Неофит Рилски “. Пред медията ни те споделиха и за различен проблем, обвързван с честите полицейски инспекции, които им се вършат.

Повече по тематиката може да чуете в звуковия файл към новината!
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР