За цените по магазините е следващият коментар на читател на

...
</TD
>За цените по магазините е следващият коментар на читател на
Коментари Харесай

Сигнал: Та вие се учудвате, че в Лидл правят такива номерца ли? 

За цените по магазините е идващият коментар на четец на Plovdiv24.bg . Какво е предизвикало индивида да ни изпрати следния сигнал?

Наистина ли се учудвате че в " Лидл " вършат промоция, а действително е същата цена? Забелязал съм това във всеки втори магазин, а да не загатвам и " Пацони "... Там са хитри, в този момент ще ви дам образец с едни пуканки за микровълнова, които продаваха.

Когато за пръв път започнаха да продават този артикул, беше 50 стотинки. Помня доста добре, тъй като си купувах постоянно. След няколко месеца забелязах, че етикетът на цената е в алено.

На него пишеше, че пуканките са понижени на 50 ст. от 80 ст. Първоначално се зачудих, само че бързо влязох в час, като се замислих, че това е хранителен магазин.

Промоцията свърши и пуканките останаха на цена от 80 ст. Не след дълго още веднъж имаше такава промоция! Пуканките са понижени на 80 ст. от 1 лев! Вече се сещате какво следва и 2-3 месеца след тази промоция още веднъж имаше понижени на 1 лева от 1.19 по спомен. Та вие се учудвате, че в " Лидл " вършат такива номерца ли?
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР