За поредна година децата, родителите и екипът на ДГ Мирослава“

...
</TD
>За поредна година децата, родителите и екипът на ДГ Мирослава“
Коментари Харесай

Децата от ДГ Мирослава изненадаха с мартеници медици и възрастни хора

За поредна година децата, родителите и екипът на ДГ " Мирослава “ направиха жест към деца, медици и възрастни хора от град Пловдив. Те дружно създадоха мартеници до отделението по детски заболявания и здравна генетика в УМБАЛ " Свети Георги “, както и до Дома за възрастни хора " Св.Св. Василий “ в Пловдив.

По традиция в детска градина " Мирослава " всяка година се организират креативен работилници, в които деца, родители и учители дружно създават " вълшебни “ мартеници с благотворителна цел.

Тази година децата от четвърта възрастова група провокираха доста безредици и стоплиха сърцата и душите на възрастните хора от Дома " Св. Св. Василий “ като им закичиха пъстри мартеници и ги поздравиха с танци и песни. Пожелания за здраве, щастливи и радостни дни и сбъднати фантазии ги развълнуваха до сълзи и усмивки.

Заедно с красивите мартеници децата и екипът на ДГ " Мирослава " пожелаха на всеотдайните медици от УМБАЛ " Свети Георги “ и техните дребни пациенти да не стопират да имат вяра в положителното, в сбъдването на чудеса, в любовта и вярата. Те насочиха обръщение и пожелаха на медиците здраве, наслада, благополучие и задоволеност от постигнатото в своята задача.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР