За пореден път гражданите страдаме от липсата на мисъл от

...
</TD
>За пореден път гражданите страдаме от липсата на мисъл от
Коментари Харесай

Граждани от Южен: Колко още ще продължи това мъчение?

" За следващ път жителите страдаме от неналичието на мисъл от страна на общината и ненормалния брой поправки по пътищата в Пловдив. "  

Това стартират сигнала си до Plovdiv24.bg жители на Южен.

Този път става въпрос за улица " Петър Стоев " и по-конкретно кръстовището с ул. " Петрова равнища ".

" На 29.05 разлепиха най-обикновени листове А4 на, които пишеше, че от 03.06 кръстовището ще бъде затворено, а последна дата за това нямаше. Нямаше нито телефон за връзка, нито кой подрежда затварянето на кръстовището, просто хвърчащо листче стоящо като некролог на стената.

" Важно е да се означи, че в този сектор (след кръстовището с " Петър Стоев " до бул. " Никола Вапцаров " ) улица " Петрова равнища " е без излаз и затварянето на единствения излаз от улицата блокира всички живеещи, техните коли и гаражи. Има 12 гаража и два паркинга, тъй че това е минималния брой коли и достъп до благосъстоятелност, които се блокират ".

В началото споделиха, че след три дни ще отворят кръстовището за минаване, тези три дни се трансфораха в " събота ще е проходимо " и стигаме до през днешния ден и въпреки че заровиха изкопа, който се намираше по средата на кръстовището, то към момента е непроходимо за множеството коли. Или може би от общината си мислят, че хората карат трактори и могат да минават по тази разорана равнища, която оставиха.

Колко време още ще би трябвало да се чудим къде да паркираме, като имаме гаражи и паркоместа, за които си плащаме, само че не можем да стигнем до тях? Колко още ще продължи това изтезание ", добавя в сигнала си до нас жителят.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР