За пожар в източната част на Пловдив научи Plovdiv24.bg. Според

...
</TD
>За пожар в източната част на Пловдив научи Plovdiv24.bg. Според
Коментари Харесай

Пожар бушува в източната част на Пловдив!

За пожар в източната част на Пловдив научи Plovdiv24.bg . Според първичната информация в региона на улица " Крайречна " горят боклуци, към мястото на пламъците пътуват огнеборци.

От пожарната приканват:

Започва пожароопасният сезон, по време на който натовареността на огнеборците е извънредно висока. Апелираме към зоркост и гражданска отговорност!

Само през последния месец звената на ПБЗН са ликвидирали 165 пожара. В 68 от случаите огнеборците са гасили боклуци.

Справка демонстрира, че най-често сходен вид катастрофи, пораждат на територията, обслужвана от Трета и Четвърта РСПБЗН- очевидно отговорността на жителите на тези региони е по- дребна. С професионалните си дейности огнеборците реагират на всеки подаден сигнал. Често пъти обаче решението за премахване на проблематичните дейности зависи от налагането на административно- наказателни наказания.

Само през последния месец пожарникари от Четвърта работа 17 пъти са гасили боклуци на улиците " Сокол " и " Крайречна ". Аналогична е и обстановката за сътрудниците ни от Трета служба- 15 са отработените катастрофи, свързани с гасене на отпадъци на територията на регион " Северен ". Директорът на Пловдивската пожарна е сезирал способените лица и институции за взимане на отношение- кметове на общини, Регионална инспекция за опазване на околната среда и полиция.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР