За подобряване качеството на градския транспорт в Пловдив има нужда

...
</TD
>За подобряване качеството на градския транспорт в Пловдив има нужда
Коментари Харесай

Костадин Димитров: Две ясни стъпки за подобряване на градския транспорт в Пловдив

За възстановяване качеството на градския превоз в Пловдив има потребност от две ясни стъпки - надзор на частния градски превоз и развиване на общинско дружество с екологични рейсове. Това съобщи в предаването " Референдум " по Българска национална телевизия нощес претендентът за кмет на Пловдив от ГЕРБ.

Според него е належащо да се упражнява прецизен надзор по осъществяването на договорите, да се премине към зимно разписание, което ще усили броя на рейсовете в Пловдив, да има градски превоз във вечерните часове и положително обслужване на жителите.

" Проблемите в Пловдив би трябвало да имат съответни решения и това може да стане единствено с прям разговор и познаване на детайлите. С екипа ми 12 години в " Тракия " създавахме положителни практики. На спирките в региона монтирахме видеонаблюдение, което е превантивна мярка против вандализма и непрекъснатото чупене на оборудванията ", безапелационен е.

Именно, изхождайки от опита, в Програмата за ръководство на ГЕРБ ясно е записан като приоритет възстановяване на положението на заслоните на спирките на градския превоз и създаване на камери за сигурност към тях.

Друга значима стъпка, записана в документа, е смяна на транспортната скица и проучване на опциите за зелен релсов превоз в града.

" Пловдивчани би трябвало да се гордеят със своя кмет, а това става след навременни и съответни решения ", съобщи претендентът на ГЕРБ за кмет на Пловдив, който е с № 7 в бюлетината на изборите за 29 октомври.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР