За плановете на компанията в града, какво могта да очкавт

...
</TD
>За плановете на компанията в града, какво могта да очкавт
Коментари Харесай

Съдърланд България с нов трейнинг център в Пловдив и кариерни възможности с немски език

За проектите на компанията в града, какво могта да очкавт претендентите и по какъв начин се печели Great Place to Work документ за трета поредна година, споделя Димитър Гълъбов, Изпълнителен шеф на Съдърланд България.

Отворихте офис в Пловдив преди 6 години, сега нямате подобен, какви са проектите ви за развиване в града?

Точно по този начин, Съдърланд отвори офис в града през 2019 и на процедура, не е прекъсвал наличието си в Пловдив, само че заради отдалечения модел на работя, който наложихме и тук през последните години, офисът не ни беше необходим. В момента над 100 от чиновниците на компанията са локализирани тук, само че работят от у дома.

Плановете ни са да удвоим това число доникъде на годината. Ще отворим и нов съвременен трейнинг център, в който ще организираме въвеждащото образование на новопостъпилите сътрудници и след това ще могат да посещават за подсилване на уменията и компетенциите си. Тук ще предлагаме и новаторски образования за нашите екипи в района.

Тоест възнамерявате да инвестирате в Пловдив като град?

Със сигурност. Пловдив е вторият по величина град в страната и през 2024 година ще продължим да наемаме нови чиновници, тъй като бизнесът ни пораства, а с него и нуждата от увеличение на екипа ни. Това важи както за сътрудници, които работят от офисите ни в София, Варна и Бургас, по този начин и за работещите от у дома във всяка една точка на страната или хибридно, какъвто модел налагме в Пловдив с новия си трейнинг център.

Какви критерии и пълномощия търсите при новите членове на екипа?

Имаме доста разнообразни отворени позиции и сега търсим огромен брой стимулирани хора, с подготвеност за образование, които владеят немски език на доста високо равнище. Те ще имат опция да се причислят към разрастващия се екип от експерти по обслужване на клиенти и продажби за водещ световен снабдител на телекомуникационни услуги, който заема първо място в сектора в Европа и Германия. Новите чиновници ще проведат своето въвеждащо образование в новия трейнинг център, който ще отвори порти скоро в Пловдив. След това ще имат опция за работа в хибриден модел, включващ периодически визити на центъра за възобновяване на знанията.

Какво възнаграждение могат да чакат новите чиновници и какви спомагателни стумули предлага компанията за реализиране на отлични реултати?

Възнаграждението за позицията е извънредно атрактивно. Предлагаме 2800 лв. брутна съществена заплата, както и на практика безграничен месечен бонус според от продажбите, което разрешава на новите сътрудници в Пловдив, който се присъдеинят към този план, да изкарват над 4000 лв. месечно. Към това прибавяме и атрактивен пакет от обществени придобивки, 24 дни заплатен отпуск и двумесечно профилирано образование за продажби, в това число и продуктово такова. Можете да видите всички елементи за позицията и да кандидатствате тук.

През тази година за трети път сполучливо се сертифицирахте като Great Place to Work в България, което се дава на работодатели с отлична работна среда. Какво ви отличава от останалите работодатели?

Great Place to Work премията значи доста за нас, тъй като за поредна година я получаваме на база вота на нашите чиновници, а тяхното доверие е от основно значение за нас. Тя отразява уговорката ни към построяването на неповторима работна среда.

Съдърланд България освен търси чиновници, само че и се стреми да сътвори общественост, въодушевена от съдействието и постигането на общи цели. Компаниятя е чудесно място за всеки който търси динамична и изпълнена с благоприятни условия работна среда, като при нас ще откри гъвкави работни условия, място за професионално развиване и сполучливо кариерно развиване и баланс сред работа и персонален живот.



Съдърланд е световен водач в ръководството на потребителско прекарване (Customer Experience Management). Повече от 37 години ние се грижим за клиентите на нашите клиенти, като непрестанно подкрепяме растежа им посредством новаторски решения и автоматизация. Международна компания с офиси в 60 местоположения по света, Съдърланд оперира в България от 2008 година В страната работят над 2000 чиновници в три офиса в София, Варна и Бургас или в режим работа от у дома, предоставяйки обслужване на клиенти и техническа поддръжка на 20 езика.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР