За мен е чест да организираме отново празнична проява по

...
</TD
>За мен е чест да организираме отново празнична проява по
Коментари Харесай

Емил Русинов награди просветни дейци и учители в Източен

За мен е чест да организираме още веднъж празнична демонстрация във връзка на 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност. Просветните дейци в регион " Източен “ заслужават изключително внимание, тъй като поставят големи старания за децата и учениците, в това число и в зоните на етническите квартали, където има деца с два родни езика. Днес ще наградим шефове, учители и за първи път публични възпитатели от Местната комисия за битка с противообществените прояви, чиято просветна и възпитателно-корекционна работа е доста значима “ - съобщи кметът и пред погледите на множеството посетители награди заслужили просветни деятели.

С почетен знак на региона беше отличена: Евгения Попиванова – шеф на Детска градина “Щастливо детство “ за повсеместен принос към развиването на детското заведение и триумфи в просветителната, възпитателната и планова активност. С плакети и грамоти бяха наградени - Екатерина Делинова- шеф на ОбУ " Пенчо Славейков “, Лазар Атмаджов - преподавател по философия в ПГТСТ “Гоце Делчев “, Катюша Ангелова - старши преподавател по БЕЛ в ОбУ " Пенчо Славейков “, Мария Никовска – секретар на МКБППМН (Местна комисия за битка с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните) и за голям принос към организирането на работата в комисията. След последния мониторинг от централата в София, МКБППМН в регион " Източен “ е определена като една от петте комисии в България, която ще съветва план за съставяяне на материали по тематика “Домашно принуждение над деца “.

С плакети бяха отличени и чиновници от районната администрация, имащи заслуги за развиването на просветителната активност и материална обезпеченост в образователните заведения:

Стефка Чолакова - шеф на дирекция " Бюджет, финансово-счетоводни и икономически действия “ за присъединяване в редица просветителни планове по оперативни стратегии, арх. Соня Андонова - за извънреден принос по повод правене на документи за присъединяване в национални стратегии на МОН за развиване на просветителната база и Маргарита Ангелова - действен счетоводител в образованието със значитилен принос към образователните институции.

Гости на тържеството бяха - ръководител на Общински съвет Пловдив, - публичен медиатор на Пловдив, гл. инсп. Николай Кирков - шеф на 6-тж РПУ, общински съветници, районни кметове, шефове на общински предприятия, специалисти от РУО, Донка Щилянова - шеф на отдел " Образование “, Озден Мурадова - шеф на ОДК Пловдив, представители на Дирекция " Социално подкрепяне “ и други.

Получен беше приветствен адрес от Янка Такева – ръководител на СБУ, както и от проф. Тереза Тренчева - зам. ректор на УНИБИТ София и други.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР