За липса на указателни табели сигнализира читател на Plovdiv24.bg. Даваме

...
</TD
>За липса на указателни табели сигнализира читател на Plovdiv24.bg. Даваме
Коментари Харесай

За човек, който не познава Пловдив, без навигация е трудно да излезе от града

За липса на указателни табели алармира четец на Plovdiv24.bg . Даваме му думата в този момент:

" Преди към 10 години по европейска стратегия за " Развитие на резистентен превоз в град Пловдив " бяха сменени светофарните уредби в града и бяха конфигурирани осведомителни табла по спирките. Всички се зарадвахме на новите придобивки.

Само че при тази замяна бяха свалени всички указателни табели върху светофарните уредби, указващи къде да се движите, в случай че пътувате да вземем за пример за Пампорово, Карлово, Велинград, Бургас и така нататък

Нови обаче не бяха инсталирани. За човек, който не познава Пловдив, без навигация е мъчно да излезе от града, в случай че пътува да вземем за пример от София за Пампорово. Сигурно в този план са били планувани средства за това, само че за какво няма указателни табели в целия град е мистерия. Дали парите са усвоени,а отсреща няма нищо - кой знае. Сигурен съм, че няма различен град в България с подобен проблем.

Интересно за какво толкоз време на никого не прави усещане този факт и никой не повдига този въпрос. Направете си автомобилна разходка из града и ще се убедите в това, което споделям с Вас ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР