За да се гарантира безопасността на участниците в първия за

...
</TD
>За да се гарантира безопасността на участниците в първия за
Коментари Харесай

Временна организация на движението в Пловдив заради спортно-културен маратон

За да се подсигурява сигурността на участниците в първия за страната  спортно-културен маратон " Тепе Джамборе “, на 15 юни (събота) се вкарва краткотрайна организация на придвижването по няколко булеварда и улици в централната градска част.

От общинското дружество " Организация и надзор на превоза “ предизвестяват водачите да бъдат изключително деликатни от 18 до 21 часа, когато маратонците ще пресичат бул. " Руски “ – при кръстовището с ул. " Петьофи “, ул. " Преслав “ – при кръстовището с ул. " Петьофи “, ул. " Гладстон “ – при кръстовището с бул. Руски “, и бул. " Васил Априлов “ – при кръстовището с ул. " Любен Каравелов “.

През същия интервал от време при нужда ще се лимитира прекосяването на моторни транспортни средства по ул. " Петьофи “, " Лейди Странгфорд “, " Найден Геров “ и " Д-р Киро Добрев “. Организацията и контролът на придвижването, както и защитата на събитието, ще се реализират от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

" Тепе Джамборе “ е част от културния календар на града и се провежда с поддръжката на Община Пловдив. Подробности за събитието са публикувани тук.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР