За 14-та поредна година в Благоевград връчват наградите Джовани Фалконе“,

...
</TD
>За 14-та поредна година в Благоевград връчват наградите Джовани Фалконе“,
Коментари Харесай

За 14-та година в Благоевград награждават полицаи и магистрати от България и света с отличието Джовани Фалконе

За 14-та поредна година в Благоевград връчват премиите " Джовани Фалконе “, съобщи кореспондент на " Фокус “. Тя е наречена на името на именития магистрат се присъжда на съдии, прокурори и следователи, които сполучливо се борят с използването и разпространяването на наркотични субстанции. Инициативата е основана от Областния съвет по наркотични субстанции в Благоевград.

През годините редица са личностите, получили влиятелното отличие. Сред първите носители на премията са Катя Бельова – въз основа на цялостната оценка като персона, съблюдаваща високи стандарти на персонално и професионално държание и олицетворяваща справедливостта и безпристрастността на правосъдната институция; – ГДБОП, компютърен експерт, номиниран за откриване на компютърни закононарушения, свързани с детска порнография и някогашният основен прокурор.

Д-р Теменужка Любенова, дълготраен ръководител на Общинския съвет по наркотични субстанции и един от създаделите на интернационалната премия сподели, че за нея Джовани Фалконе е знак на свободата. " Ако няма правдивост в една страна, няма и независимост. Справедливостта в една страна зависи тъкмо от вас – магистратите и служителите на реда. Държавността е там, където се прави правдивост. Благодаря на всички, които работят като съдии, прокурори, служители на реда и следователи “, сподели още тя.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР