Вярвам, че пленарна зала ще подкрепи измененията в Изборния кодекс,

...
</TD
>Вярвам, че пленарна зала ще подкрепи измененията в Изборния кодекс,
Коментари Харесай

Пловдивски депутат: Хората стенат за хартиената бюлетина, искат си я

Вярвам, че пленарна зала ще поддържа промените в Изборния кодекс, съобщи пловдивският народен представител от ГЕРБ в коридорите на Народното събрание.

" Със сигурност това ще върне изборната интензивност,защото съм ставал очевидец на хиляди диалози и хиляди хора са ми казвали " апелирам, върнете хартиената бюлетина ". Хората стенат, желаят я и ние нямаме право да им я отхвърляме ", сподели той по Българска национална телевизия.

По думите му има група хора, които не имат вяра на хартията и една доста огромна група, която не имат вяра на машините и по тази причина би трябвало да се построи доверие и в двете:

" Не разбирам за какво е тази нервност да се постанова единствено едната форма на гласоподаване, в случай че и Демократична България внасят промени, свързани с доверието във машинния избор. Няма проблем, ще гледаме всички тези промени ", разяснява депутатът.

Според него Политическа партия тласкат страната към нови избори посредством деструктивна политика.

" Според мен тяхната концепция е колкото се може по-бързо да има избори, тъй като разчитат на нещо, не знам на какво. борбата им против връщането на хартията е може би тъй като те знаят нещо, което ние не знаем ".

След като България е член на Европейски Съюз и НАТО, би трябвало да извършва съюзническите си отговорности - щом всички страни членки са дали оръжие на Украйна, и ние сме длъжни да го създадем, счита.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР