Втората половина на декември очаквано е големият пик в работата

...
</TD
>Втората половина на декември очаквано е големият пик в работата
Коментари Харесай

Интересно! Вижте колко пари оставят пловдивчани за епилация

Втората половина на декември предстоящо е огромният пик в работата на фризьорските и козметични салони у нас. Най-силните дни в годината са трите преди Коледа и трите преди Нова година, като до тях се подрежда и 14 септември, когато хората се приготвят за първия образователен ден. Освен декември, месеците с най-вече резервации за разкрасителни процедури у нас са юли и август. Това демонстрират настоящи данни на водач в онлайн бюти резервациите в България – платформа, която към този момент има 115 хиляди регистрирани консуматори и работи с над 1100 салона в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и други градове.

Статистиката сочи, че през последните 12 месеца най-вече часове са непокътнати онлайн за маникюр и педикюр с гел лак. На второ място по интерес се подреждат подстригването и прическите, а третата позиция е за кола маска за дами. В Топ 5 на най-търсените услуги през платформата попадат и оформянето на вежди и слагането на мигли.

По данни клиентите в Пловдив оставят приблизително по 33 лв. на посещаване при коафьор (при приблизително 36 лв. за страната). Средната сметка за грижа за ноктите е 35 лв.. За епилация пловдивчани заплащат 35 лв. приблизително на посещаване или със 17% по-малко от междинното за другите огромни градове. За процедури за лице цената е 39 лв. (при 45 лв. за страната), а за тяло – 35 лв., което е над два пъти по-малко от в София. Това демонстрира статистиката от употребените услуги в общо 185 пловдивски салона, налични посредством платформата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР