Всяко мое ново начало започва с това име Виола. Първата

...
</TD
>Всяко мое ново начало започва с това име Виола. Първата
Коментари Харесай

Новият диамант на българското кино пред Plovdiv24.bg: Чета коментарите на хората и плача

Всяко мое ново начало стартира с това име " Виола ". Първата " Виола " беше в НАТФИЗ, втората в спектакъл, а третата в малкия екран. Като прочетох името в сюжета, не можех да допускам и към този момент знаех, че това в действителност е за мен и каквото и да е, би трябвало да го приема, показа актрисата Изабела Иванова пред Plovdiv24.bg  по отношение на облика й от сериала  " Вина ". 

Тя описа, каква са били компликациите при изграждането на ролята.

" Беше извънредно мъчно, тъй като в тази ера хората са с друг морал и полезности и беше забавно да работя в нея. Направи ми усещане какъв брой са разнообразни двете сестри. Ако Катина е тази бунтарката, която е изпреварила времето си, своеобразен образ на феминистка - бори се за правата за дамата, то Виола е тъкмо обратното на нея. Виола носи епохата, тя е учила готварство, пекарство. Тя се е готвила цялостен живот да е стопанка. Бори се за правото си да бъде жена. Един мъж да й отваря вратата, да се грижи за нея. Исках да покажа същинската, женствената страна от нея ".

Изабела описа, че още на 12 години татко й е почнал да й демонстрира превъзходни филми като " Криминале ".

" Кандидатстват в НАТФИЗ ей по този начин. Подготвях се един месец, отидох на консултациите на проф. Здравко Митков и осъзнах, че е доста мъчно това влизане и леко се тормозих. 

Професорът ми сподели, че няма да стана актриса, тъй като едното ми зъбче беше по-напред от другото. Нали би трябвало да съм красива, с цел да съм актриса. Той се пошегува тогава. Аз се върнах до Благоевград и майка ми ме накара да си изпиля зъбчето. На идващия ден когато отидох при професора, той не можа да повярва, какво съм направила. Аз все едно съм подготвена на всичко за тази специалност, а то наистина е по този начин. Обичам работата си доста ".

Младата звезда на българското кино и спектакъл показа, че е част от трупата на Драматично-куклен спектакъл " Иван Димов " към този момент 2 години и по тази причина време е работила с разнообразни режисьори, един от тях е Теди Москов. 

Талантливата актриса показа, че изпитва терзание, когато чете позитивните мнения, свързани с персонажа й.

" Не знам по какъв начин да го изясни. Свива ми се сърчицето. Изключително съм щастлива, откогато са се излъчили тези епизоди, имам възприятието, че непрекъснато рева от благополучие. Заглавието, което вие написахте ( - бел.авт.), ми повлия, доста ми повлия. Искам да не разочаровам хората, тъй като те сега са ми дали своят вот доверие. "

За край Изабела показа фантазията да си партнира с Михаил Билалов.

" Той е класа, аз доста го одобрявам. Той работи извънредно с текста. Поздрави ме персонално за ролята ми във " Вина ". Аз блокирах и просто се усмихвах и даже не чух какво приказва. Гледах го щастлива, че ми държи ръката. "

Цялото изявление можете да видите във видеото.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР