Всеки инвестиран от Пловдив 2019 лев се връща умножен по

...
</TD
>Всеки инвестиран от Пловдив 2019 лев се връща умножен по
Коментари Харесай

Кирил Велчев: Всеки инвестиран от Пловдив 2019 лев се връща умножен по 4 в икономиката на града

Всеки вложен от " Пловдив 2019 " лев се връща умножен по 4 в стопанската система на града, заяви в предаването " Цветовете на Пловдив "  по Радио " Фокус " изпълнителният шеф на общинската фондация " Пловдив 2019 ". " Това е икономическа сила, ние бяхме създали едно проучване след 2019 година ", уточни Велчев.

Той даде образец и със събитията на “Opera open ".

" Града се цялостни, хотелите са цялостни, това е резултатът от Европейска столица на културата. Наистина, този стопански резултат, който се случва изобщо в града, и то посредством инструмента просвета, е най-хубавото нещо. Ние към този момент приказваме за хора, които идват освен за уикендите, те идват за фестивали. Тази фестивална просвета, по някакъв метод Пловдив я сътвори, ние сме най-яркият облик в България за това нещо ", добави още.

По думите му, фамилията на градовете на Европейската столица на културата, е едно огромно семейство от някогашни, от сегашни, от бъдещи европейски столици на културата, по този начин наречената КОК общественост. Когато един град, една страна е спечелила този план, неизбежно това са построени контакти, това са построени партньорства, които не престават да работят и след годината на купата.

" Ние имаме връзка с всички бъдещи европейски столици на културата, с всички минали европейски столици на културата. Така, че това е огромното семейство на Европейска столица на културата ", сподели още.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР