Всеки ден чистим, но гражданите трябва да спазват графиците за

...
</TD
>Всеки ден чистим, но гражданите трябва да спазват графиците за
Коментари Харесай

Чистота: Всеки ден чистим, но гражданите да спазват графиците

Всеки ден чистим, само че жителите би трябвало да съблюдават графиците за по-едрите боклуци. Това споделиха от Общинското дружество " Чистота " по отношение на следващия подаден сигнал за нерегламентирано бунище. Кадрите бяха изпратени от четец на Plovdiv24.bg и са от улица " Колхида " в кв. " Коматево ".

От снимките можем да забележим, че контейнерите за боклуци са съвсем празни за разлика от насъбраните към тях отпадъци. Припомняме, че контейнерите вид " бобър " се обслужват ежедневно от сметовози, като са предопределени за изхвърлянето на разбъркан битов боклук.

Относно нерегламентираното изхвърляне на боклук от предприятието споделят, че е неразрешено: " Община Пловдив е основала задоволително условия за ръководство на другите потоци боклуци ". 

Според предприятието жителите имат отговорност към спазването на графиците за разчистване. По график един път седмично минава тежка техника, челни товарачи, самосвали, които събират изхвърлените към контейнерите едри боклуци.

, както и в уеб страницата на " Чистота ". 

" Този едрогабаритен боклук включва излязлата от приложимост мебелировка, остарели дивани и така нататък За да не се образуват нерегламентирани сметища, тези обемни движимости би трябвало да бъдат изнесени късно вечер или рано заран, директно преди прекосяването на тежката техника ".

" Гражданите би трябвало да съблюдават графиците, тъй като не може " Чистота " всеки ден да минава и с тежката техника. Всеки ден се почистват контейнерите, само че тези неща, които се нахвърлят към тях - не ", разясняват още от ОП-то.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР