Все още не сме разговаряли с вицепремиера по отношение исканата

...
</TD
>Все още не сме разговаряли с вицепремиера по отношение исканата
Коментари Харесай

След протеста срещу БФС: Отношението на премиера Денков към вътрешния министър ще зависи от действията му спрямо полицаите, упражнили насилие

Все още не сме разговаряли с вицепремиера по повод желаната оставка на министъра на вътрешните работи. Това сподели пред публицисти в Благоевград министър-председателят акад., съобщи кореспондент на Blagoevgrad24.bg .

" Тя беше в чужбина, не сме се виждали, откакто се е върнала. При първа опция – в понеделник или вторник ще се забележим с нея, защото в сряда аз не присъствам. Това, което желая да кажа е, че в немалка степен моето отношение към министъра на вътрешните работи ще се дефинира и от това по какъв начин той ще оцени и ще реагира на сигналите за принуждение, които видяхме всички – и документирани с филмчета и съгласно разкази на очевидци “, сподели министър Денков.

По думите му фактически е недопустимо служители на реда, в центъра на София, по този метод да работят с протестиращи. " Искам ясно да видя какво ще е отношението към полицията, желая да подчертая, че голямото мнозинство от служителите на реда действаха както би трябвало, без да ползват принуждение. Но тези, които нарушаваха разпоредбите и използваха принуждение по отношение на мирни протестиращи би трябвало да бъдат разследвани и осъдени. Ще видя какво ще направи министъра “, акцентира министър председателят Денков.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР