Временният шеф на ОПУ-Пловдив Петър Попов е избран за директор

...
</TD
>Временният шеф на ОПУ-Пловдив Петър Попов е избран за директор
Коментари Харесай

Петър Попов е новият стар директор на ОПУ Пловдив

Временният началник на ОПУ-Пловдив Петър Попов е определен за шеф на ведомството, научи Plovdiv24.bg

Писмената разработка на Попов на тема  " Изграждане, развиване и рационализация на пътната инфраструктура " е най-високо оценена - 4,70. На изявлението е получил 35,25 точки. Окончателният му резултат е 195,05. 

На второ място е класиран Георги Николов, с оценка 4,45 на писмената разработка и 33 точки на изявлението. Неговият финален резултат е 182,80.

Трети остава Йордан Калев, с оценка 4,30 на писмената разработка и 29,75 точки на изявлението. Окончателният му резултат е 165,95.

Припомняме, че. - краткотрайният началник Петър Попов, някогашният шеф и някогашен основен инженер на Община Пловдив Йордан Калев, Георги Николов и Красимир Пенев. Нямаше недопуснати претенденти. 

Петър Петров беше назначен за директор през октомври 2021 година, след като  спечели обявения тогава от АПИ конкурс. По-късно обаче той е преназначен с краткотраен контракт, защото предходният шеф Атанас Ташков бе възобновен със правосъдно решение. Самият Ташков след това се отхвърли от позицията против парично обезщетение, а от месец юли 2023 година е заместник-областен шеф. Решението на Върховен административен съд обезсилва резултатите от извършения конкурс и по тази причина се провежда нова процедура.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР