ВМРО най-вероятно ще се яви в коалиция на местния вот

...
</TD
>ВМРО най-вероятно ще се яви в коалиция на местния вот
Коментари Харесай

ВМРО каза какви са плановете им за местните избори в Пловдив

Вътрешна македонска революционна организация най-вероятно ще се яви в коалиция на локалния избор през октомври, името на техния претендент за кмет ще стане ясно през юли или август. Това стана ясно на конференция на партията, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Смятаме да се явим с повече партии, въз основата на център-дясно и консерватизъм да поемем ориста в личните си ръце. Отворени сме за диалози с всеки,  чиито визии и политики кореспондират с нашите, за развиването на град Пловдив. Без да вършим безпринципни обединения " - разгласи градският водач Владимир Кисьов.

Бизнесменът, който е и общински консултант, очерта профила на идващия кмет на Пловдив: еднообразно отдалечена от всички партии персона, сериозна пловдивска персона, с престиж, обществена персона в личната му област, да не робува на тяснопартийни ползи. Убеден е, че идващият кмет няма да е от партия ГЕРБ.

" Виждаме в годините какво става, когато тяснопартиен претендент бъде повдигнат за кмет – той нито се преценява, нито намира за належащо да води диалози с пловдивчани за развиването на града, а чака да му се обадят от централата " - разяснява Кисьов.

От думите му стана ясно, че Вътрешна македонска революционна организация ще търси съидейници измежду дребните локални партии, които са посочили, че са виновни. 

Подробности гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР