Включих се в инициативата Нашият град е наша отговорност“, организирана

...
</TD
>Включих се в инициативата Нашият град е наша отговорност“, организирана
Коментари Харесай

Русенец за инициативата Нашият град е наша отговорност: Акцията ще остави в мен специален спомен и удовлетворение

Включих се в самодейността " Нашият град е наша отговорност “, проведена от русенски учебни заведения и сдружения и дружно почистихме кв. " Възраждане ". Това съобщи русенец в известна група във Фейсбук, предава Ruse24.bg .

Ето какво още написа той в обществената мрежа:

Не един път съм взел участие и провел сходни акции, само че днешната ще остави в мен специфичен спомен и задоволство. Избрах да почистя детска площадка зад Механото. Пясъчникът беше нечист и занемарен, като даже една котка ми сподели повода по тази причина. Пясъкът би трябвало по предписание да се сменя най-малко един път годишно, а моето предложение е да имат було и то да се отваря единствено когато дете желае да играе.

Цигари, опаковки, капачки и отново цигари. Уж детска площадка, а цялостно с фасове. Надявам се хората, които четат това и си хвърлят цигарите на земята, да се замислят идващия път и да употребяват околните кошчета. Фасовете са едни от главните отпадъци във всички акции по разчистване.

Имаше едно дете на детската площадка, което ми носеше по едно боклуче и го пускаше в краката ми. Аз го вземах и го хвърлях. Накрая детето откъсна няколко глухарчета и ми ги подари в символ на признателност. Това ще остави у мен дълготраен спомен.

Тръгнах си задоволен от близо двата часа разчистване и сигурно ще се върна, само че този път на чисто с децата ми. Благодаря на уредниците!
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР