видео - ИнсинераторКонцесионирането на Инсинератора за изгаряне на болнични и

...
</TD
>видео - ИнсинераторКонцесионирането на Инсинератора за изгаряне на болнични и
Коментари Харесай

Отново отложиха концесията на инсинератора

видео - Инсинератор

Концесионирането на Инсинератора за изгаряне на болнични и медицински боклуци в Пловдив беше отсрочено за ново разглеждане за някоя от идващите сесии по предложение на съветника от " Алтернатива за Пловдив ". Всички присъстващи в залата 37 съветници гласоподаваха " за ", нито един не бше " срещу " или " въздържал се ", предава plovdiv24.bg .

Градската администрация за трети път внася предлагането за концесия на инсинератора с съответни параметри - еднократна такса 500 000 лева, годишна вноска 70 000 лв., период - 35 години. 

от Демократична България разгласи, че инсинераторът е образец за монумент на неприятното ръководство. Атанас Баташки от АП напомни, че групата на някогашната БСП  още първоначално е считала, че планът е основен за Пловдив и би трябвало да бъде развиван от самата община. Независимият напомни, че на концесия не се дава единствено една постройка, а терен със съответните разрешителни.

Инсинераторът в никакъв случай не е работил, плащаха се заплати без да се работи, а съгласно разбор от 2018 година трябваше да вземем заем от 8-10 милиона, с цел да проработи. Около 1 милион могат да влизат в общината - аргументира предлагането заместник-кметът, само че всички съветници единомислещо гласоподаваха за отсрочване на точката.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР