Вече започнаха протестите на зърнопроизводители и земеделски стопани от Пловдивско.

...
</TD
>Вече започнаха протестите на зърнопроизводители и земеделски стопани от Пловдивско.
Коментари Харесай

Глас от протеста до Пловдив: Не сме терористи, а трактористи! Оставка!

Вече започнаха митингите на зърнопроизводители и аграрни стопани от Пловдивско. Стотици протестиращи блокираха пътя край с.Труд на колелото за Строево, с цел да огласят своите претенции и от там да потеглят за националния митинг на сектора, който ще се организира в столицата, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

След като Денков назова български жители терористи, напрежението в бранша нарасна още повече: " Ние сме едно и едните са подвластни от другите. Затова би трябвало да бъдем единни. Оставка на индивида, който ни назова терористи ". 

Припомняме, че съществени настояванията на зърнопроизводителите са възбрана на вноса от Украйна, и най-много погашение на неизплатените досега дотации.

" В момента в бранша се получава едно разделение. Ние сътрудници желаеме да бъдем единни, всички желаеме да получаваме това, което ни се поставя за труда, който влагаме, а това, което през днешния ден се случва, е с решение на всички браншове. Цяла България, всички аграрни сектори стачкуват! ", сподели още един от протестиращите.

" Ние не сме терористи, а трактористи! ", добави гордо производител.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР