Вчера в 17:40 часа след ПУ преди спирката на Сточна

...
</TD
>Вчера в 17:40 часа след ПУ преди спирката на Сточна
Коментари Харесай

Шофьорка описа кошмара си: Стана за секунди, късно открих сачмата

Вчера в 17:40 часа след ПУ преди спирката на Сточна гара някой стреля. Това заяви жителка на Пловдив в обществената мрежа Facebook. И добави:

" През отворения прозорец на колата ми влетя сачма, която за благополучие уцели ръката ми. Не ми се мисли, в случай че беше отворен задният прозорец и беше потърпевшо детето ми. Нямам концепция кой беше. Но на следващия ден на моето място може да сте вие с вашите деца в колата.

Родители, говорете на децата си! Това не е безвредна игра! Деца, събирайте си акъла и мислете, преди да свършите следващата дивотия!

Подадох сигнал, въпреки и по-късно. Защото едвам когато се прибрахме, открихме сачмата зад моята (шофьорската) седалка. Стана за секунди и в началото не разбрах какво ме удари.

Нямам концепция кой е. Не видях никого, само че допускам, че се е намирал в градинката зад спирката на Сточна гара. Защото ние чакахме за десен завой в посока Бетонния мост и сачмата влетя от десния (пасажерския) прозорец ".

" Преди известно време имахме същия случай на това място. Неколкократно се стреляше по колата от някоя тераса ", добави друга жена.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР