Вчера Plovdiv24.bg публикува статия, озаглавена . Информацията вътре е 100

...
</TD
>Вчера Plovdiv24.bg публикува статия, озаглавена . Информацията вътре е 100
Коментари Харесай

Появи се снимка от побоя над шофьор в Пловдив! Има ли свидетели?

Вчера Plovdiv24.bg разгласява публикация, озаглавена . Информацията вътре е 100 % основана на бюлетина на ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив. Ето какво гласеше той:

Пловдивчанин бе арестуван за хулиганска демонстрация на пътното платно. Около 15.30 ч. в неделя патрул на Трето районно управление (на МВР) бил изпратен на сигнал за злополука с материални вреди сред три автомобила на бул. " България “ в Пловдив.

На място униформените открили, че сред двама от водачите зародил спор за виновността, при който единият от мъжете нанесъл удари на съперника си.

Случаят е докладван на дежурен областен прокурор и по негови инструкции причинителят, на 30 години, е отведен в полицейския арест за закононарушение по член 325, алинея 3 от Наказателен кодекс.

Сега подпомагане за същия случай потърси млада жена в обществената мрежа Facebook. Тя най-вероятно е брачната половинка на потърпевшия:

" Моля за подпомагане и помощ! Скъпи другари, познати, непознати и всички положителни хора, които са били в Пловдив на 5 март, към 15:30 часа на кръстовището на бул. " България " и ул. " Дилянка " (при бензиностанция " Петрол " и стадион " Марица " ) и са станали очевидци на ПТП-то и побоя, да се свържат с нас! Не можем да споделим повече информация за случилото се! Предварително благодарим на всички отзовали се! ".

Ако някой има повече информация по случая - може да се свърже с нашата редация.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР